Is PST Coaching iets voor jou?

Psychosexual Somatics® Therapy is bedoeld voor iedereen die op een authentieke, duurzame en gezonde manier intimiteit wil beleven. Het is bedoeld voor mensen die kiezen voor échte verandering in hun leven en die de verantwoordelijkheid kunnen en willen nemen om dat proces met zichzelf aan te gaan. 

PST werkt op een diep niveau met elementen die vaak onderdrukt worden en die diep van binnen opgeslagen zitten in het onderbewuste en het lichaam. Wanneer deze elementen naar boven komen, kan dit tot belangrijke transformaties leiden die uitdagend zijn voor lichaam en geest. Het is daarom belangrijk dat je over voldoende veerkracht beschikt om dit te verwerken. 

Ik werk met vrouwen, mannen en mensen met een niet-binaire genderidentiteit. Jouw geaardheid, uiterlijk, afkomst, leeftijd, traumageschiedenis, opleiding, enz. is welkom. Vanuit mijn kritisch bewustzijn en interrelationele ervaring van mijn eigen persoonlijkheid, privileges en traumageschiedenis neem ik jouw persoonlijke context zo goed mogelijk ter harte in de coachingsessies. Als coach blijf ik altijd ontvankelijk voor blinde vlekken die me kunnen weerhouden om jou vooruit te helpen. Ik ben altijd bereid om hierover met jou in dialoog te gaan.

“Piero ontving me in een huiselijke setting, waar ik me meteen op mijn gemak voelde. De omgeving en zijn aanwezigheid voelden heel veilig: zijn uitstraling is open, vriendelijk en zacht, erg rustgevend. Piero nam me tijdens de coaching mee naar bepaalde plekken in mezelf die anders moeilijk toegankelijk zijn, of moeilijk zijn om naar te kijken. Hij nodigde me uit om naar mijn eigen angsten en patronen te kijken, en van daaruit in mijn kracht te leren staan. Het vraagt een zekere moedwilligheid, een bewuste kwetsbaarheid om je zo bloot te geven en door je pijn te durven gaan. Maar zowel voor, tijdens, als na de sessies voelde ik me gesteund, gezien, werden mijn grenzen gerespecteerd en ging ik met nieuwe inzichten naar huis.”

“Piero is er in geslaagd mijn issues op een veilige manier voor een groot deel te kunnen kaderen en terug te koppelen, op een manier dat me positief verraste. En dat gevoel, om volledig “gezien” te zijn in je kwetsbaarheid, dat waardeer ik enorm.”  

Mariska

Mariska

Als je een ernstige verslaving hebt, medicamenten neemt tegen depressie, zwanger bent of een zware psychiatrische diagnose hebt, dan is PST momenteel niet voor jou. 

Ook als je je momenteel in een onveilige of instabiele thuissituatie bevindt, een serieuze medische conditie hebt of extreem weinig voeling hebt met jezelf of je lichaam, dan is PST momenteel niet voor jou. 

Als je momenteel onder de bovenstaande categorieën valt, zoek je best eerst hulp via andere kanalen. Je huisdokter kan je hierin het best begeleiden. In een later stadium van je leven, kan PST nog steeds iets voor jou betekenen. 

Wat ik hierin afhankelijk van de context wel aanbied, is ‘veerkrachtcoaching’. Hierin ondersteun ik jou om beetje bij beetje jouw veerkracht terug te vinden. Dit gebeurt bij voorkeur in samenspraak met jouw dokter, psychiater, psycholoog of therapeut.

Scroll to Top

Maak je graag even kennis met me?