Hoe ga ik te werk?

Elke therapeut of coach heeft zijn/haar sterktes en specifieke insteek. Ik werk ervaringsgericht, lichaamsbewust, veilig en oordeelvrij. Samen boeken we snel resultaat.

Ervaringsgericht:

jouw levenservaring en gevoelsbeleving staan centraal.
Ik put onder meer uit mijn eigen levensverhaal als krachtbron om jou te ondersteunen.

Snel resultaat:

op een veilige maar doeltreffende wijze duik ik samen met jou recht naar de kern van jouw zoektocht. Na een intake ontvang je een helder en concreet voorstel van aanpak.

Lichaamsbewust:

je lichaam herbergt talloze verhalen en herinneringen, mijn specialiteit is om jou te begeleiden om de verhalen in je lijf aan te spreken en in te zetten als helende kracht voor transformatie.

Veilig:

ik hanteer strikte voorwaarden en heldere grenzen in mijn coaching, knuffelsessies en knuffelworkshops. Dat geldt zowel voor jou als voor mij.

Oordeelvrij:

ik oordeel niet over taboe, schuld en schaamte maar begeleid je in jouw zoektocht naar jouw waarheid.

“Bij het intakegesprek werd ik volledig omvergeblazen door je gespreks- en luistertechnieken, hoe je mijn situatie volledig begreep, kon terugkoppelen en kon pinpointen waar mijn patronen liggen. Dat resultaat kreeg ik nog niet na 5 gesprekken met een psycholoog!!”

Lina

Lina

Waar sta ik voor?

Ik onderschrijf de volgende kernwaarden en begrippen en hecht hier ook alle belang aan in mijn coachings- en groepswerk: 

Veiligheid, Vertrouwen, Kwetsbaarheid, Dankbaarheid, Solidariteit, Duurzaamheid, (Zelf)Zorg, 

Consent, Gelijkwaardigheid, Zelfreflectie, Kruispuntdenken, Empowerment

Scroll to Top

Maak je graag even kennis met me?