Wie ben ik?

Ik werk als intimiteitscoach, (knuffel)workshopfacilitator en procesbegeleider

Ik ondersteun jouw zoektocht met ‘Psychosexual Somatics®Therapy’ (PST). Deze holistische, allesomvattende en lichaamsbewuste coachingsmethode helpt je om met nieuwe ogen te kijken naar je intimiteits- en seksualiteitsbeleving. Je leert jezelf opnieuw beter kennen, op allerlei vlakken. Intimiteit vormt de sleutel tot allerlei processen in je hoofd, hart en lijf. Wat altijd vast zat, komt plots los. Wat stroef verliep, verloopt nu vlotter. Waar frustraties waren, is er nu begrip en acceptatie.

Mijn motto?

Mensen inspireren om bewuster intimiteit te beleven en samen taboes, blokkades, geweld en trauma’s de wereld uit helpen.

Waar ik van droom?

Van een wereld waarin zelfzorg en zelfverwezenlijking hand in hand gaan met liefde, rechtvaardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit.

handtekening3

“From pure essence and awareness
Piero Flor creates
A safe haven
For our sacred being
To unfold
Honouring our soul’s rythm
Dis-covering deeply hidden desires
Touching forgotten needs
Coming home
In healing connection …”

Anoniem

Anoniem

Waarvoor kan je (naast PST coaching) nog bij mij terecht?

Veerkrachtcoaching

Vind je het moeilijk om je leven op de rails te houden? Vind je maar niet de tijd om te ademen, te bewegen, te genieten of tot rust te komen? Ben je zoekende naar die hobby of die activiteit die jou meer veerkracht en levenskwaliteit biedt? Ik help je op weg door middel van interactieve, bewegingsgerichte en lichaamsbewuste coachingssessie. Lees hier meer! 

Knuffelworkshops

In een knuffelworkshop leer je jezelf beter kennen door middel van ontmoeting en aanraking met de ander. Kom je voor het eerst met een bang hartje opdagen, na afloop voel je je heropgeladen, gesterkt en warm van binnen. Voor de meeste mensen is een knuffelworkshop een bijzonder helende ervaring. Lees hier meer! 

Knuffelsessies

Heb je behoefte aan aanraking of voel je je eenzaam in je leven? Dan is een knuffelsessie misschien wel iets voor jou. Een knuffelsessie helpt om je zelfvertrouwen en geluk te vergroten, stress en onrust te verminderen, meer empathie en begrip te voelen en je immuniteit te versterken in je lichaam. Lees hier meer! 

Workshopfacilitatie

Mijn workshops zijn een mix van interactieve educatie, beeldentheater, verbindingswerk en anti-oppression werk rond diverse thema’s zoals kritisch burgerschap, klimaatsverandering, migratie, racisme, gender, enz. Samenhorigheid, solidariteit en empowerment staan voorop. Lees hier meer! 

Procesbegeleiding

Zit je met een uitdaging op het werk, in je gemeenschap of organisatie? Ik begeleid diverse groepen en organisaties in hun transformatieproces zoals bv. democratisering, beleidsplanning, diversifiëring of visievorming. Ik sta garant voor lichaamsgerichte, educatieve, horizontale en emancipatorische processen met een krachtige flow en inclusieve groepsdynamiek. Lees hier meer! 

Wat is mijn (levens)verhaal?

Ik ben opgegroeid als man in een heteronormatief, wit, geprivilegieerd en hooggeschoold gezin. Van jongs af stond rechtvaardigheid voorop in mijn dagdagelijkse levenskeuzes. Jarenlang was ik actief binnen diverse sociale bewegingen en maatschappelijke organisaties. Mijn blik was al die jaren naar buiten gericht. Maar veel te weinig naar binnen. Hoe bewuster ik werd van alle problemen in de grote wereld, hoe blinder ik werd voor mijn eigen problemen en die van mijn naasten. Hierop ben ik aan een rotvaart tegen de muur geknald. In mijn zoektocht naar verandering speelde intimiteit een cruciale rol. Langzamerhand opende ik mijn ogen voor mijn blinde vlekken en donkere kantjes die op hun beurt de weg vrijmaakten voor een wijzere, gelukkigere en betere versie van mezelf.

Deze meervoudige spirituele, professionele en relationele crisis vormden de inrijpoort voor een hernieuwd engament als intimiteitsactivist en professionele heroriëntering als intimiteitscoach. Als onderdeel van dit transformatieproces veranderde ik mijn naam Pieter (Baets) naar een nieuwe roepnaam Piero Flor. Piero staat symbool voor innerlijke en persoonlijke verandering, Flor voor een spirituele en universele verandering.

Scroll to Top

Maak je graag even kennis met me?