1-op-1 Knuffelsessie

Ja, ik doe 1-op-1 knuffelsessies tijdens de Covid-19 epidemie. Uiteraard van zodra het toegelaten is (vermoedelijk 1 maart 2021). Ik neem gepaste veiligheids- en hygiënemaatregelen in overleg met jou.

Het effect van een knuffelsessie kan je ook wel vergelijken met een ontspanningsmassage. Het helpt met stress verminderen, je beter in je lijf voelen en te kalmeren. Je voelt je geborgen, gesteund, gesterkt en geliefd. 

Een knuffelsessie is geen therapie noch een coachingsessie. Een knuffelsessie heeft niet de bedoeling om je specifieke uitdagingen of problemen op te lossen. Zie het eerder als een veilige haven, waar je even terecht kan met je gevoelens, behoeftes en verlangens. In een knuffelsessie ga ik dus niet met jou in een traject. Een knuffelsessie valt dan ook niet te combineren met mijn coachingsaanbod. Wil je graag aan jezelf werken, dan kan je beter bij mij terecht voor Psychosexual Somatics® Therapy of Veerkrachtcoaching. 

Een knuffelsessie kan ook op aanraden van en in samenwerking met je psycholoog, dokter of therapeut. 

De eerste knuffelsessie wordt altijd voorafgegaan door een kennismaking die al dan niet online doorgaat. Deze kennismaking is belangrijk voor elk van ons om ons voldoende veilig te voelen bij elkaar. Ook geldt deze kennismaking om heldere afspraken te maken. Ik peil hier ook naar je persoonlijke veerkracht en mentale gezondheid. 

“Aanraking beantwoordt aan jouw nood; kan zeer klein zijn of omarmend, afhankelijk van wat nodig is op dat moment. Piero werkt rond gegronde aanraking en laat je thuiskomen in je lijf. Hierdoor kan aanraking soms klein zijn, maar wel zeer aanwezig. Je ervaart hierdoor hoe de ander bij jou aanwezig is, hoe jij er helemaal kan zijn. Dit is de kracht van een knuffelsessie. Bevestigd te worden in jouw lichaam, mogen zakken in je lijf bij de ander, spanning valt weg, en je komt thuis in het moment bij jezelf en bij de ander.”

Danielle

Danielle

Je hebt ongetwijfeld nog een heleboel vragen. Lees de FAQ!

Scroll to Top

Maak je graag even kennis met me?