Feedback

Jouw feedback helpt me kritisch reflecteren en mijn werk beter te maken. Jouw recensie of aanbeveling (kan ook anoniem!) helpt me om dit werk te verspreiden. Dankjewel!

Wil je me graag een feedback bezorgen op mijn workshops? Dat kan hier.

Jouw recensie op mijn Facebookpagina doet wonderen! Klik hier!

Als je naar mij toe kwam voor coaching of knuffelsessies dan contacteer ik je na afloop persoonlijk voor feedback en een aanbeveling. 

“Het is niet ‘vergeven en vergeten’ alsof er nooit iets verkeerds is gebeurd, maar ‘vergeven en doorgaan’, voortbouwend op de fouten uit het verleden en de energie die wordt gegenereerd door verzoening om een nieuwe toekomst te creëren.”

Alan Paton

Alan Paton

Bezorgdheden of Klachten

Voelt er na afloop van een workshop of sessie iets niet juist voor je? Heb je een ongemakkelijk gevoel bij de manier waarop ik te werk ging? Was iets niet veilig voor je? Had je het gevoel dat je grenzen niet gerespecteerd werden?

Ik sta altijd open voor een gesprek! Aarzel niet om mij persoonlijk te contacteren. Ik ben bereid om te luisteren, fouten te erkennen en samen met alle betrokkenen tot verzoening toe te werken. 

Voelt het niet veilig om mij rechtstreeks te contacteren? Weet je niet goed hoe je dit moet aanbrengen naar mij toe? Dan kan je terecht bij de verantwoordelijken van de overkoepelende organisaties waar ik me toe verbind. 

Knuffelworkshops en Knuffelsessies? 

Cuddle Workshops International: Formulier onderaan deze pagina

PST coaching? 

Psychosexual Somatics Therapy: Contactformulier

Veerkrachtcoaching, PST coaching, Knuffelworkshops?

Groepspraktijk Saam: Mail of contactformulier

Workshops en procesbegeleiding in opdracht van LABO vzw

LABO vzw: Contacteer de vormingsmedewerker

Als de vertrouwensbreuk van die aard is dat ze herstelbaar is, dan kan jij of ik in samenspraak een onafhankelijke vertrouwenspersoon aanspreken naar eigen keuze. We bespreken ook samen met de bemiddelaar hoe we de bemiddeling financieren. 

In een onderling gesprek en ontmoeting is er plaats voor berouw, erkenning, vergiffenis en genezing. 

Scroll to Top

Maak je graag even kennis met me?