Knuffelworkshops

In een knuffelworkshop ontmoet je de ander in jezelf.

“Ik had de vrijheid om mezelf te kunnen zijn, en daarin oprechte verbondenheid en liefde te kunnen delen met mezelf en anderen.”

Hans

Hans

Een knuffelworkshop is een veilige omgeving waarin je kan experimenteren met je eigen persoonlijke grenzen. Hierin is er ruimte om je angsten te overwinnen en je verlangens te bevredigen. In een liefdevolle en warme sfeer waarin niets moet, (ont)moet je nieuwe mensen die je dichter bij jezelf brengen.

‘’De meeste mensen houden van knuffelen, maar komen er vaak minder aan toe dan ze graag zouden willen. Ook voelen veel mensen zich onzeker of angstig om te knuffelen. Deze workshop biedt hier een uitkomst voor, door een omgeving te scheppen waarin mensen zich veilig voelen om met elkaar te knuffelen.’’

“Ik ken Piero als een fijn en integer persoon, die zijn workshops met liefde en zorg samenstelt. ik ben dankbaar dat hij Knuffelworkshops in België op zijn eigen wijze verspreid en toegankelijk maakt!”

Wilrieke Sophia

Wilrieke Sophia

Knuffelen is gezond en verlaagt stress. Het brengt ons dichter bij onszelf en bij elkaar. Durf ik mijn grenzen en verlangens duidelijk te maken? In een knuffelworkshop ben je niet verplicht om te knuffelen of aan te raken. Niets moet. We bouwen langzaam op. Je neemt eerst tijd voor jezelf om daarna voorzichtig in contact te treden met de ander. Op speelse en laagdrempelige wijze verkennen we stap voor stap onze persoonlijke grenzen. De focus in deze workshop ligt op liefdevolle aandacht en is van niet-seksuele aard.

“Leuke locatie, warm ontvangst van een zacht persoon waar je direct een veilig gevoel bij hebt. Piero voelt de groep heel goed aan en zorgt ervoor dat je makkelijk kan zeggen of tonen als iets persoonlijk niet goed of veilig voelt en zal je direct op je gemak stellen.”

Virginie

Virginie

Scroll to Top

Maak je graag even kennis met me?