Consent en grenzen

Ik respecteer jouw noden, verlangens en persoonlijke grenzen. Ik verwacht hetzelfde van jou. Voor elke knuffelworkshop bevestig je met een handtekening dat je de spelregels en afspraken gelezen hebt. Zowel voor een traject van PST Coaching als voor een knuffelsessie onderteken je een consentformulier die je respectievelijk hier en hier kan raadplegen. Hiermee geef je toestemming aan me om met jou de samenwerking aan te gaan.

Als onderdeel van een veilige omgeving hecht ik belang aan tijd. Ik start en eindig mijn workshops en sessies op tijd. Ik vraag je omdat ook te respecteren. Op deze manier wordt het groeiproces voor jezelf en anderen zo min mogelijk verstoord en het stelt mij in mijn kracht als intimiteitscoach. 

“Piero is een bekwame coach. Het is erg veilig om bij hem sessies te volgen. Hij creëert een veilige omgeving waar je als “cliënt” kan aangeven wat jouw behoeftes zijn.”

Danielle

Danielle

Communicatie

Met workshopdeelnemers en cliënten communiceer ik bij voorkeur zoveel mogelijk via mail. Voor korte of praktische vragen kan je me ook bellen, Whatsappen of smsen. Ik vermijd graag het gebruik van Messenger of Instagramchat. 

Als je interesse hebt in mijn aanbod maar je weet niet goed waar precies jouw behoeften liggen, dan bied ik je een gratis 20 min videochat aan! Klik hier om een sessie te boeken!

Met collega’s en pers communiceer ik via alle communicatiekanalen. 

Relaties

Ik ga geen vriendschappelijke, noch romantische relaties aan met cliënten of deelnemers van workshops. Op deze manier hanteer ik een gezonde afstand die mijn werk als coach en workshopfacilitator, maar ook jouw proces ondersteunt. Bestaande vrienden en kennissen zijn uiteraard welkom om deel te nemen aan mijn workshops. Verre kennissen die ik niet ontmoet in mijn dagdagelijkse leven zijn welkom om een knuffelsessie bij me te boeken. PST Coaching doe ik niet met vrienden of kennissen.  

Vertrouwen en anonimiteit

Elk contact dat jij met mij hebt, blijft vertrouwelijk. Niemand komt te weten of je naar mij toe komt als cliënt of workshopdeelnemer. Voor mijn workshops overleg ik enkel met andere workshopgevers waarmee ik samenwerk wanneer je als deelnemer jouw eigen veiligheid of die van anderen in het gedrang brengt. Op deze manier garandeer ik samen met andere professionals een veilige omgeving voor iedereen. 

GPDR en privacy

Jouw contactgegevens worden enkel gebruikt ter opvolging van jouw engagement binnen mijn werkkader van pst-coaching, knuffelsessies en workshops. Enkel mits jouw expliciete toestemming via mail/handtekening/online formulier, ontvang je van mij ook een nieuwsbrief op regelmatige basis. 

De website maakt gebruik van een SSL-certificaat. Hierdoor zijn gevoelige data zoals jouw persoonlijke info of betaalgegevens beschermd. Ook kan je zelf ten allen tijde je cookie instellingen aanpassen onderaan de website. Op deze manier kies je zelf over welke informatie ik beschik als website host. 

Lees hier mijn volledige privacy verklaring

Betaling, wijziging en annulering

Betaling gebeurt altijd op voorhand en bij voorkeur online. Voor workshops ontvang je pas je ticket na betaling via het ticketverkoopplatform Chipta. Voor coachingsessies en knuffelsessies betaal je op voorhand via mijn boekingspagina. Als betaling online voor jou een obstakel vormt, dan zoeken we samen naar een oplossing. 

Je kan tot 24u op voorhand annuleren voor een workshop of coachingsessie. Tenzij wegens overmacht word je hiervoor niet terugbetaald. Je kan je workshopticket of betaling voor de coachingsessie wel nog inzetten op een latere datum. Als je dan opnieuw afzegt, verlies je je investering. 

OPGELET – NIEUWE ANNULERINGSVOORWAARDEN VOOR ALLE WORKSHOPS NA 6/1/2024: 

Kun je niet deelnemen aan de workshop (of workshopserie) waarvoor je je hebt ingeschreven? Annuleringen worden niet terugbetaald. Je bent vrij om je ticket aan iemand anders te verkopen of cadeau te doen via het Facebook-evenement of andere kanalen. Het aanbieden ervan tegen een gereduceerde prijs vergemakkelijkt de verkoop! 

Voor een individuele coachingsessie kun je tot 24 uur van tevoren annuleren. Je kunt je betaling gebruiken voor de coachingsessie op een later tijdstip. Bij herhaalde annulering verlies je je investering.

 

 

 

Scroll to Top

Maak je graag even kennis met me?