Op zoek naar meer Veerkracht?

Vind je het moeilijk om je leven op de rails te houden? Vind je maar niet de tijd om te ademen, te bewegen, te genieten of tot rust te komen? Ben je zoekende naar die hobby of die activiteit die jou meer veerkracht en levenskwaliteit biedt? Ik help je op weg door middel van interactieve, bewegingsgerichte en lichaamsbewuste coachingssessies!

Veerkrachtcoaching is een coaching concept dat ik zelf heb ontworpen. Hierin maak ik gebruik van diverse workshop- en coachingmethodieken die ik me de afgelopen jaren heb eigen gemaakt, alsook elementen uit diverse spirituele, culturele en filosofische tradities. We werken in mijn praktijkruimte en/of op een locatie die jou op een of andere manier aanspreekt. Misschien een bos, museum of aan de oevers van de Leie?

Veerkrachtcoaching kan je helpen in de voorbereiding van nieuwe uitdagingen in je leven. Het ondersteunt ook jouw transformatieproces na een burnout. Het geeft je richting in de stuurloosheid. Het helpt jou keuzes maken in je job, relaties, vrije tijd of maatschappelijke engagement. Een traject veerkrachtcoaching werkt ook als een gedegen voorbereiding op Psychosexual Somatics Coaching, een Knuffelsessie of een Knuffelworkshop. 

Naast mijn professionele ervaring put ik ook inspiratie uit mijn eigen voortgaande proces naar meer veerkracht en zelfzorg in mijn leven. Deze inspiratiebron helpt me om jouw proces empathisch, liefdevol, kritisch maar zonder oordeel te ondersteunen. 

Scroll to Top

Maak je graag even kennis met me?