Tarieven

Voor mijn knuffelworkshops hanteer ik tarieven van Cuddle Workshop International. Voor mijn intimiteitscoaching hanteer ik iets duurdere tarieven dan de gemiddelde therapeut of coach. Deze duurdere tarieven creëren voor mij een meerwaarde die me helpen om mijn werk duurzaam en consistent uit te voeren. Als coach vind ik het bijzonder belangrijk om voldoende veerkracht te genereren zodat ik jou als cliënt nog beter kan ondersteunen. Ik bied zowel voor mijn workshops als mijn coachingsessies ook een sociaal tarief aan. Deze plaatsen zijn beperkt en zijn bedoeld voor mensen die het nodig hebben. 

Mijn werk is in de eerste plaats bedoeld voor mensen die meerwaarde willen creëren voor zichzelf en de wereld rondom hen. Sommigen investeren in de aanleg van een ecologische tuin of de aankoop van biovoeding. Via mij investeer je in je fysiek en mentaal welzijn, waardoor je ook een sterker wereldburger wordt. Je bent beter gewapend om een rots te vormen in de branding van de vele maatschappelijke uitdagingen die momenteel op ons afkomen. 

5% procent van jouw bijdrage gaat naar duurzame projecten en sociale bewegingen in binnen- en buitenland. 

Lees er hier meer over!  

Intake*: 110 € (1,5u) 

Intimiteitscoaching: 1 u: 80 € – 1,5u: 110 €   

Sociaal tarief: 1 u: 60 € – 1,5u: 80 €  

Traject: Boek meteen een traject met kortingstarief van 490 € (jouw profijt is 80 €)

Dit traject omvat: 3 sessies van 1,5u, 2 sessies van 1u, 1 online opvolgingsessie 2 maand na het traject . Enkel te boeken na een intakesessie. 

*Elk traject start met een intake van 1,5 uur. Een intake is vooral eenrichtingsverkeer waarbij ik vragen stel en jij veel zal spreken. Hierop volgt een uitgebreide hypothese van mij over je situatie en ook een voorstel tot behandelingsplan. Een intake is dus altijd waardevol, of we nu verder in traject gaan samen of niet. Je kan de hypothese en behandelingsplan meenemen in je verdere leven en hiermee naar diverse therapeuten of andere welzijnswerkers toestappen.

Normaal tarief: 25 €, Sociaal* tarief 12,5 €, Solidair* tarief: 35 €, Breng iemand mee*** tarief: 40 €

* Het sociaal tarief is beperkt in aantal!

** Met het solidair tarief steun je mensen met een beperkt budget.

*** Kom je met 2 krijg je samen 10 € korting!

Kennismaking*:  30 € (30 min) 

Knuffelsessies:  1u: 80 €, 1,5u: 100 €,  2u: 120 €

Sociaal tarief: 1u: 60 €, 1,5u: 80 €,  2u: 100 €

*De eerste knuffelsessie wordt altijd voorafgegaan door een kennismaking dia al dan niet online doorgaat. Deze kennismaking is belangrijk voor elk van ons om ons voldoende veilig te voelen bij elkaar. Ook geldt deze kennismaking om heldere afspraken te maken. Ik peil hier ook naar je persoonlijke veerkracht en mentale gezondheid. Een knuffelsessie is geen therapie noch een coachingsessie. Een knuffelsessie heeft als voornaamste doelstelling om jouw behoefte aan aanraking en genegenheid te vervullen. 

Intake*: 80 € (1u) 

Veerkrachtcoaching: 1 u: 80 € – 1,5u: 110 €   

Sociaal tarief: 1 u: 60 € – 1,5u: 80 €  

Traject: Boek meteen een traject met kortingstarief van 300 € (jouw profijt is 50 €)

Dit traject omvat: 1 sessie van 1,5u, 2 sessies van 1u, 1 online opvolging sessie 2 maand na het traject . Enkel te boeken na een intakesessie. 

*Elk traject start met een intake van 1 uur. Een intake is een interactief proces waarbij we speels en creatief op zoek gaan naar wat er momenteel leeft in je. Met deze opgedane informatie maak ik een samenvatting van jouw verhaal en doe ik een voorstel voor enkele opeenvolgende sessies. Een intake vormt dus altijd een waardevolle synthese voor jezelf.

Scroll to Top

Maak je graag even kennis met me?