Samen groeien in zelfliefde: een therapeutisch groeitraject in kleine groep.

Zelfliefde is essentieel om te groeien en bloeien als mens. Te vaak zetten we onszelf opzij ten aanzien van onze job, onze kinderen, onze ouders, de samenleving, enz. Allerlei geïnternaliseerde stemmetjes zorgen ervoor dat we bewust of onbewust ons diepere zelf verloochenen. Dan wordt het moeilijk om onze dromen te realiseren, om voldoende voor onszelf te zorgen of er te zijn voor anderen.

  • Zelfliefde helpt je groeien in je (liefdes)relaties. Het helpt je om duurzamer en gezonder in relatie te staan met de ander.
  • Zelfliefde helpt je dichter bij jezelf en je eigen waarheid te komen. Je durft meer kiezen voor wat je echt wil in het leven.
  • Zelfliefde helpt met het helen van allerlei vormen van trauma. Je bent beter gewapend om uitdagende kindstukjes aan te gaan en door te werken.
  • Zelfliefde helpt je met het ontwikkelen van mededogen voor anderen. Je groeit in het verwelkomen en toelaten van universele liefde in je leven.

Aanpak:
In dit groeitraject maken we gebruik van gesprek, belichaming en verbinding. Concreet betekent dit dat we werken met een mix van meditatie, embodiment, gespreksrondes, 1-op-1 oefeningen, enz. We creëren ruimte voor jonge en oude uitdagingen in je leven waar je graag iets in wil transformeren en helen. We werken in een klein groepje (6 mensen) en alles gebeurt in onderling vertrouwen. We werken traumasensitief en er is aandacht voor hechtingsuitdagingen. Tussen de sessies door zal je ook oefeningen meekrijgen naar huis om op verder te bouwen.

Groepsinsteek:
Dit groeitraject is niet ter vervanging van 1-op-1 therapie. Anders dan in 1-op-1 therapie is er in dit groeitraject ruimte voor spiegeling en waarachtige ontmoeting met de ander. Je kan dit groeitraject doen als aanvulling op andere therapie of gewoon als iets dat je ondersteunt op je levenspad. We werken met een kleine intieme groep van 6 deelnemers.

Praktisch:
Dit groeitraject gaat door elke 2 weken op dinsdagavond, van 20u tot 21u30. Voor drie maanden. We gaan van start met de eerste groep van zodra er 6 kandidaten zijn.

Tarieven per sessie: Normale Bijdrage: 35€, Sociale Bijdrage: 20€ (2 plekjes per groep), Solidariteitsbijdrage: 50€
Tarieven voor het traject (7 sessies): Normale Bijdrage: 245€, Sociale Bijdrage: 140€ (2 plekjes per groep), Solidariteitsbijdrage: 350€
Je betaalt en engageert jezelf voor 7 sessies.

Heb je interesse om mee te doen?

Schrijf je in door mij een mailtje te sturen.  Zit je met vragen, dan kan je me ook bereiken via whatsapp of telefoon.

Het groeitraject gaat door bij Piero in de praktijk Ware Intimiteit, op Planeet Mars. Dit is vlakbij station Gent-Dampoort. Er is parkeergelegenheid aan het station of in de omliggende straten.

Intersectionaliteit:
Dit traject is LGBTQI+-vriendelijk. Ook andere minderheidsgroepen zijn van harte welkom. Als begeleider ben ik me bewust van mijn privileges. Vanuit dit inzicht is het traject zo inclusief en intersectioneel mogelijk. Voel je thuis!

Wie is Piero Flor?
Lees meer over mij via deze pagina

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Raadpleeg hier het Facebookevenement. Ook toegankelijk voor mensen zonder FB account!

Scroll to Top

Maak je graag even kennis met me?