Praktijkwarming Ware Intimiteit - Zaterdag 1 april 2023

Op 1 april ben je uitgenodigd voor de ‘officiële’ opening van mijn praktijkruimte op de dansschool Planeet Mars. Als je komt, graag inschrijven onderaan deze pagina.

Op deze informatieve en interactieve namiddag kan je op diverse en laagdrempelige wijze kennismaken met mijn werk. Het programma wordt tussendoor opgeluisterd met muziek van pianist Marijn Dewulf.

Wat staat er op het programma?
14-15u – Verwelkoming met een hapje en een drankje
* Bezoek aan de praktijkruimte
* Inspiratie voor de zintuigen
* Tentoonstelling Lilac Queendom (Neoza Goffin)
* Visuele voorstelling van de organisaties en sociale bewegingen die ik steun

15u – Introwoordje – Koen D’Hous (hij/hem) → Koen is de bezieler van Planeet Mars en K’Robics. Hij krijgt iedereen (en in het bijzonder 50+ers) aan het dansen!
15u15 – Healing Art – Neoza Goffin (zij/haar) → Neoza introduceert haar werk waarin kunst, aanraking en mentaal welzijn samenkomen in een bijzonder en magisch (lilac) universum.
15u30 – Getuigenis en engagement – Mohammed Kassab (hij/hen) –> Mohammed getuigt over zijn leven als queer, moslim en Palestijn in België. Hen deelt met ons hun visie op de wereld en trakteert ons op een buikdans demonstratie! Mohammed is actief in Merhaba, Çavaria en Weljong.
16u – Lezing: Je relatie als medicijn – Piero Flor Baets (geen vnw)
In onze relatie met de ander ontmoeten we ons ware zelf. Piero deelt in deze interactieve lezing over de impact van (on)veilige hechting op onze intimiteitsbeleving. We staan stil bij diverse relatieproblemen zoals onder meer communicatiestoornissen, ontrouw en seksuele uitdagingen. Met een blik op hedendaagse tendensen kijken we vooruit naar hoe relaties de komende decennia zullen evolueren.
Vrijblijvend voor de blijvers die graag ook iets lichaamsgericht doen:
16u30 – Vind rust in jezelf – Maaike De Clerck (zij/haar) (klinisch psycholoog / psychotherapeut) en Piero Flor –> Laagdrempelige handvatten om rust te vinden in je hoofd, hart en lijf
17u – Einde

Doorlopend kan je de praktijkruimte bezoeken en jezelf verwennen en laten inspireren met sensorische ervaringen die ter plekke worden aangeboden (geluid, contact, geur, smaak, enz.) via diverse speeltjes zoals een ‘massagegun’, ‘etherische oliën’ én ‘chocolade’.

Geniet mee van de tentoonstelling Lilac Queendom: interdisciplinair helend kunstenaar Neoza Goffin onderzoekt hoe de fusie van touch-based praktijken en kunst kan gebruikt worden voor psychologische transformatie. Keywords: body-diversity, sex-positivity, inclusivity, colour therapy, immersive

Je wordt verwend met een hapje en een drankje.

’s Avonds om 19u kan je vrijblijvend deelnemen aan Intimate Dancing, een workshopconcept dat ik samen met Joke De Winde in de wereld zet.  

Deelname is gratis. Een donatie is welkom. De helft van de inkomsten van jouw donatie gaat naar de onkosten van de namiddag. De andere helft gaat naar Punt vzw, een advies- en informatiecentrum rond Seksueel grensoverschrijdend gedrag dat ook slachtofferhulp biedt. 
Je kan de donatie ter plekke of vooraf doen via deze link
* * *
Piero gebruikt geen voornaamwoorden en beschouwt zichzelf als polysensueel, bi-nieuwsgierig, genderqueer, mensenrechtenactivist en mystic lover. Piero woont en werkt in Gent als een trauma-geïnformeerde en lichaamsgerichte intimiteitscoach, (knuffel)workshopfacilitator en embodied changemaker.
* * *
Piero creëert graag een veilige, warme en stimulerende omgeving die uitnodigt tot transformatie en heling. Piero wil mensen inspireren om bewuster intimiteit te beleven en samen taboes, blokkades, geweld en trauma’s de wereld uit helpen. Piero droomt van een wereld waarin zelfzorg en zelfverwezenlijking hand in hand gaan met liefde, rechtvaardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit. Lees hier meer over Piero.

* * *
* Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief
* Word lid van de Facebookgroep.  
* Ontvang af en toe een Whatsappberichtje (1x per maand), en bezorg me jouw nummer. 

.

Scroll to Top

Maak je graag even kennis met me?